Rv 12+0

Ajattelin, että täytyy vaihtaa tuota blogin otsikkoa. Tuo entinen "I´m not a girl, not yet a woman" ei enää oikein sovi. En väitä, ettäkö raskaus ja lapsen saaminen olisi jokin naiseuden määritelmä, mutta ei minua nyt enää oikein tytöksikään voi sanoa.

Tästä oli itse asiassa erään ystävän kanssa puhetta tässä eräänä päivänä: hän on sitä mieltä että ei aio koskaan hankkia lapsia ja häntä ärsyttää puheet ja vihjailut siitä että nyt alkaisi olla hyvän ikäinen lasten tekoon. Tällaisille vihjailijoille kun kertoo ettei lapsia todennäköisesti koskaan tule koska niitä ei haluta, on reaktiot kuulemma jokseenkin hämmästyneitä. Aivan kuin hän ei voisi olla kokoNainen ja viettää rikasta elämää ilman lapsia. Uskon, että lapsen saaminen on yksi elämän suurimpia kohokohtia, mutta ymmärrän myös ihmisiä jotka niitä eivät halua syystä tai toisesta hankkia. Ja tietysti on myös useita sellaisia pareja, jotka eivät kovista yrityksistä huolimatta saa biologisia lapsia. Sympatiat ovat heidän puolellaan, luulinhan jossain vaiheessa itsekin olevani huonosti hedelmöittyvää sorttia.

Edit 10:37 Tein Mtv3:n Helmessä Kuinka hyvä ihminen olet -testin ja sen mukaan olen Pikkuenkeli:

Haluat muille hyvää, muttet sinisilmäisesti. Kenties sinua on joskus satutettu - tiedät, että ihmiset voivat olla aivan muuta, kuin mitä esittävät. Tämä ei kuitenkaan estä loputonta positiivisuuttasi paistamasta läpi. Annat vähästäsi tarvitsevalle, ja muut saattavat pitää sinua hyväuskoisena höppänänä. Sinä kuitenkin tiedät, että muiden näkemä naiivius on halua tehdä maailmasta parempi paikka kaikille.

 

Yllätyin todella. En mielestäni kuitenkaan aina todellakaan ole enkeli. Tämä sen viimeistään todisti, testit valehtelevat!