13+3

Tukevasti raskaana ja kaikki näyttää hyvältä :) Ensimmäinen kolmannes takana ja pahin yökötyskausi ohitse. Ei sitä tosin tässäkään alkuraskaudessa juurikaan ollut, mutta pientä yökkäilyä silloin tällöin. Töissä olen jo alkanut pitää paitoja, jotka eivät jätä kenellekään epäselväksi homman nimeä. Tosin ainoastaan yksi ihminen on uskaltautunut onnittelemaan pelkän ulkomuodon perusteella, mutta ei tätä kyllä mielestäni enää tavallisena pyöristymisenäkään voida pitää.

Ensimmäinen ultra myös takana ja kaikki näytti oikein hyvältä. Nykyinen kotikuntani tarjoaa ultran yksityisellä lääkäriasemalla ja siellähän näyttivät hämmästyksekseni "normaalin" ultran sijaan myös 3D-kuvaa myttysestä. Se on jo aivan ihmisen näköinen vaikka kokoa on huimat 4 cm :) Herkistymäänhän siinä pääsi. Malttamattomana odotan jo samassa paikassa tehtävää puoliväliultraa, sukupuolen otan selville jos se vain suinkin on mahdollista. Isosisko puhuu mahassa olevasta pikkuveljestä, mutta saas nyt nähdä..Itselläni on ehkä ihan pikkuisen tyttömäinen olo, vatsakin on muodoltaan täysin samanlainen kuin ensimmäisessä raskaudessa. Suloista jännitystä ilmassa :)

Nyt pissalle, sitä joutuukin nykyään tekemään vähintään kahden tunnin välein päivin ja öin. Taitaa nyt olla kohtu jotenkin sellaisessa asennossa että painaa aika ikävästi tuota rakkoa. Ja tämä hiipivä flunssa yskän muodossa ei auta asiaa yhtään, kun tuntuu että joka yskäisyllä tulee pissat housuun.