Rv 24+0

Noniin, nyt ollaan sitten pakkosaikulla. Johan siitä edellisestä ehti muutama päivä vierähtääkin. Eli tilanne on se, että viime viikon lopulla jäin pariksi päiväksi saikulle räkätautia potemaan. Kuumetta ei tullut, mutta kaikki mahdolliset röörit olivat tukossa. Eilen sitten menin jo urheana tyttönä töihin ja päivällä oli rutiinineuvolakäynti. Siellä menin sitten lääkärille mainitsemaan köhäisellä äänellä näistä harjoitussuppareista ja sehän passitti minut oikopäätä sairaslomalle. Eli tässä sitä nyt taas ollaan viikon verran saikulla ja otetaan iisisti, vatsaa juilii tasaiseen tahtiin ja välillä ihan pelottaa että ei kai se pikkunen sieltä vielä meinaa syntyä. Makuullaolo kieltämättä on ainoa asento joka helpottaa, eli sitä on sitten lähipäivät harrastettava entistäkin enemmän. Täytyy käydä lainaamassa leffoja ja lueskella kirjoja että saa edes jotenkin aikaansa kulumaan. Pikkusen terveys ja tyytyväisyys on nyt tärkeintä. Ja jo nyt torstaina olisi uusi neuvolakäynti jossa tsekataan kaikki minun arvoni ja annetaan Kelan lappusia täytettäväksi, lääkärikäynnin yhteydessä se ei näköjään onnistunut kun oma neuvolatätini oli hänkin saikulla. Että näin..

Ainiin, olin eilen ensimmäistä kertaa siellä äitiysjoogassa. Aika huhkimista ja venyttelyä se on. Minä kun olen tottunut käymään ennen raskautta vähän aerobisemmilla tunneilla niin tuntui vähän hölmöltä huhkia ja venytellä siellä muiden tulevien mammojen kanssa ilman että hiki tuli edes pintaan. Mutta kai siellä voisi kerran viikossa käydä vetreyttämässä lihaksia, tulihan tuo jo maksettuakin. Eikä näillä harjoitussupistuksilla mitään raskaampaa harjoittelua voisikaan tehdä.

Asuntorintamalta iloisia uutisia: pääsemme muuttamaan takaisin omaan kotiimme todennäköisesti jo helmikuun lopulla. Ihanaa, pääsen vihdoinkin järjestelemään paikkoja tulevaa vauvaa varten ja ehkä jossain vaiheessa järjestämään jonkin sortin vauvakutsutkin. Toivottavasti nämä pienet supistelut vain hellittäisivät siihen mennessä..