Rv 22+0

Pikkusella kaikki hyvin! Voi miten ihanaa..Olen tässä tuskaillut näiden pienten harjoitussuppareiden ja huimauksen kanssa, mutta tieto että pikkusella ultran mukaan on asiat mallillaan helpotti huomattavasti myös mamman fiiliksiä. Sydän ja aivot sekä muut tärkeät rakenteelliset elimet olivat normaalit ja painoakin oli kertynyt jo huimat 488 grammaa. Kovasti hörppi lapsivettä ja pissasi sen sitten hetken päästä takaisin lapsiveteen, vilkkaalta kaverilta jälleen tämänkin ultraajan silmin vaikutti. Istukka on kuulemma noussut viime ultran jälkeen mukavasti samaan tahtiin kuin kohtukin, eikä kuulemma ole kohdunsuun tiellä ja näin siis normaalin synnytyksen esteenä. Bm-mitta pikkusella oli 54 mm, normaali siis tämäkin ja vastasi muutenkin prikulleen lasketun ajan mukaista mittaansa. Sukupuoltaan ei suostunut tälle tädille paljastamaan vaan piti jalkansa visusti yhdessä. :) Nyt on siis vain luottaminen yksityisessä ultrassa saamaamme tietoon, joka vaikutti kylläkin aika varmalta. Paljastan asian vielä myöhemmin..:)

Miehen kanssa olemme molemmat vieläkin aivan ihmeissämme tästä pienestä ihmeestä, joka nyt saa sisälläni kasvaa vielä nelisen kuukautta. Nyt siis vain sormet ja varpaat ristiin, että jaksamme pikkusen kanssa raskauden loppuun saakka yhtä hienosti kuin tähänkin asti.

Yksi pienen pieni ja mitätön vaiva on ilmaantunut tässä lähiviikkoina: nenäverenvuoto. Nokka tukossa kaiken aikaa ja kun vähänkin koittaa niistää niin pelkkää verta on paperi täynnä. Täytyy varmaan ottaa kattila esiin, keitellä vettä ja hengitellä sitä pyyhkeen sisässä jos vaikka nuo limakalvot vähän kostuisivat. On kai aika tavallista tässä vaiheessa raskautta tuo limakalvojen kuivuminen.