Rv 18+3

Kaaduin! Kyljelleni..Olimme mieheni kanssa toissapäivänä menossa yksityiselle lääkäriasemalle ultraan (ihan oman mielenrauhan vuoksi) ja matkalla sinne kompastuin ulkorappusissa ja kaaduin. Siinä sitten kädet verillä painelimme lääkäriasemalle ja itkua tuhertaen pääsin lääkärin vastaanotolle. Katseli siinä sitten pikkusta ultralla ja teki sisätutkimuksen, heti sen jälkeen kun hoitaja oli paikannut vuotavan kädessä olevan haavani. Ultrassa näkemäni pikkusemme sai minut kaatumisen jälkishokissa niin herkistymään että aloin siinä tutkimuspöydällä suorastaan parkua. Pyytelin lääkäriltä monesti anteeksi, mutta hän totesi vain että kyllä ilosta voi aivan vapaasti itkeä. Pikkunen oli normaalisti kehittynyt ja mellasti vallan valtavasti. Jopa niin paljon, että papereihinkin tuli merkintä "vilkas sikiö". Ja muutoinkin kaikki oli kunnossa! Voi miten valtavan suuri helpotus se oli..Ja tuosta helpotuksesta tuli myös pulitettua, 138 egee ja rapiat! Mutta rahasta viis, kunhan pikkusellamme on äitin kompuroinnin jälkeenkin kaikki hyvin. Kyllä tuo lapsivesi kuulemma sen verran iskuja vaimentaa että ei pikkuinen ihan pienistä tärähdyksistä säikähdä. Mutta kylläpä pelästytti!

Saimme tietää myös melko suurella varmuudella pikkusemme sukupuolen. Ja siinä vaiheessa myös mieheni herkistyi sen verran että ratkesi itkemään. Eli oikein tapahtumarikas ja tragikoomisen ihana päivä oli tuo toissapäiväinen.

Näihin tunnelmiin Alison+pikkunen toivottelevat oikein hyvää ja rauhallista joulua kaikille. Ja muistakaa katsella kävellessä eteenne, varsinkin te kaikki raskaana olevat :)